Ünnepélyesen is lezárult a tanév

A vakáció vidámságát idéző versekkel, örömtánccal, a kiválóan teljesítő tanulók jutalmazásával zárta a tanévet a Dési iskola közössége.

Az utolsó csengetést követő napon ünneplőbe öltözve gyűltek össze a Désisek, hogy elbúcsúztassák a 2021/2022-es tanévet és átvegyék az éves munkájuk eredményét tartalmazó bizonyítványokat. Az ünnepi műsor megnyitásaként Kecskés Nóra 4. osztályos Szabó Szilvia versével idézte meg a vakációt, majd a Színjátszó szakkör diákjai szalagtánccal szórakoztatták az ünnepség résztvevőit.

Ezt követően Flasch Péterné, intézményvezető értékelte és zárta le a tanévet. Ünnepi beszédében kiemelte a tanév legfontosabb versenyeredményeit, külön gratulált a kitűnően teljesítő tanulóknak. Végül, de nem utolsó sorban nagy szeretettel köszöntötte a nyugdíjba vonuló Varga Tiborné, Rita nénit, aki négy évtizedes kiváló pedagógusi munkája elismeréséül az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehette át. Ezt követően pedagógusnaphoz kötődően – intézményvezetői felterjesztés alapján – a tankerület elismerő oklevelét adta át Vojnovics Viktóriának, a jövő nemzedékéért végzett áldozatos nevelő-oktató munkájáért.

A műsor zárásaként Simon Ármin 4. osztályos tanuló adott verses jótanácsokat a szünidőre, majd az osztálytermekben a bizonyítványok kiosztásával zárult az ünnepély. 

Galéria

You may also like...