Páyaorientációs nap

2018. november 15-én Pályaorientációs napot tartottunk iskolánkban. Devecseri László meséje és versei előadása közben érdekes utazásban, közös játékban vettek részt 1. és 2. évfolyamos tanulók. Ennek keretében a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. „Zöldülj velünk!” programjához kapcsolódóan a barátságos Hőmanó bemutatta a gyerekeknek, hogyan jut el a meleg az otthonainkba úgy, hogy közben a környezetünket is megóvjuk. A program végén minden kisdiák ajándékba megkapta a Kalandozók kalandjai című kiadványt.

3. évfolyamos kisdiákok a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. interaktív kiállításán vettek részt szakvezetéssel. Megismerhették a meleg útját a kazánháztól az otthonokig. A kiállítás adta lehetőségeket kihasználva kipróbálhatták a kazánfűtés és a melegvíz-szolgáltatás folyamatát.

 4. évfolyamos tanulók a Szentkirályi Pékséget látogatták meg. A diákok megismerkedtek a pékárukészítés folyamatával. A program végén megvendégelték a gyerekeket frissen sült kakaós csigával és sajtos pogácsával.

 

You may also like...