Farsangi délután

Az idei évben is, hagyományainkhoz híven, február 10-én megrendezésre került iskolánkban a farsangi jelmezbál az alsó tagozatos diákok számára. A mulatságot lelkes készülődés előzte meg. Sok-sok álarcot, bohócot, busó maszkot készítettünk a gyerekekkel a farsangi időszakban.

Péntek délelőtt néhányan már a tanórákat is jelmezben töltötték, iskolánk felsős tanulói arcfestéssel segítettek még élethűbbé tenni a különböző karaktereket. Ebéd után már minden tanuló és tanító álarcot és díszes maskarát öltve gyülekezett az aulában.

A farsangi vigasság felvonulással kezdődött, ahol mindenki megcsodálhatta a kalózokat, hercegnőket, szuperhősöket és a megannyi ötletes jelmezt.

Ezután vicces ügyességi játékok következtek, ahol többek között lufikkal zsonglőrködtek, seprűt táncoltattak, vonatoztak a vidám zenékre a tanulók. Majd következett a várva várt diszkó, ahol együtt táncoltak, énekeltek kicsik és nagyok.

A tantermekben terített asztalokon várta a gyerekeket a sok finom sós és édes sütemény, üdítő.

Ezalatt a felsősök a második emeleti termekben vidám feladványokkal, retró játékokkal, karaokéval, tánccal, falatozással mulatták az időt. 

A vidám hangulat egészen négy óráig tartott, sok-sok élménnyel gazdagodva térhettek haza tanulóink.

GALÉRIA

You may also like...