Dési gyermeknap

Intézményünkben 2021. május 28-án ,,Legyél te is szuperhős” címmel  került megrendezésre a gyermeknap. A gyerekek a program kezdetén egy szuperhős igazolványt kaptak, amelyre ráírták a nevüket vagy kitalálhattak egy szuperhős nevet is. Az állomásokon aláírást kaptak a küldetés teljesítése után. 7 állomáson különböző feladatok várták őket:

  1. Marvel logo vadászat –célbadobás, íjászat
  2. Kézműves foglalkozás-szupertárgyak műhelye
  3. Hétköznapi hősök
  4. Marvel kvíz
  5. Légvár
  6. Ügyességi szupererő játékok
  7. Arcfestés-hősálarc műhelye

A gyerekek nagyon élvezték az izgalmas küldetéseket, a játékos feladatokat. Beszélgettek a szuperhősökről és a hétköznapi hősökről: anyukákról, apukákról, testvérekről, továbbá arról, hogy ők maguk is hősökké válhatnak, ha segítenek másokon. Kézműves foglalkozáson szuperhős karkötőt készítettek.

A kisdiákok szórakoztató rejtvényes feladatokat oldottak meg, melyek főszereplői a jól ismert és általuk kedvel szuperhős figurák voltak. Az udvaron különféle sporttevékenységgel találkoztak, amikben kipróbálhatták ügyességüket, gyorsaságukat. Volt íjászkodás , célbadobás, rollerverseny, ugrálókötélverseny. Aki igazán szuperhőssé akart válni, az sorban állhatott az arcfestő műhelynél. Akinek a programok után még volt energiája, kedvére ugrálhatott a légvárban.

A gyerekek önfeledten szórakoztak, a játékokban együttműködtek, jó hangulatban telt el a nap.

Galéria

You may also like...