Az atlétika hete

Április utolsó hetének délutánjain a Sugár úti Atlétikai Centrum adott otthont a Diákolimpia városi és megyei, egyéni és csapatversenyeinek. Időrendi sorrendben először a II. korcsoport városi többpróba csapat-, másnap a III. korcsoport megyei 

egyéni, majd a III. korcsoport városi többpróba csapatversenyei zajlottak. Tanulóink az összes versenynapon derekasan helytálltak.

A II. korcsoport leány csapat tagjai Vidos Diána, Csejtey Vivien, Horváth Luca, Volf Lelle, Sali Emili, míg a fiúk közül e korcsoportban Hani Benett, Balogh Szantínó, Ottó Ádám, Derényi Gergő, Pásti Gábor álltak rajthoz.

A III. korcsoport leány csapatában Derényi Aliz, Gerencsér Hanna, Pásti Flóra, Tóth Lia, Takács Amira versenyeztek.

A megyei egyéni Diákolimpián hatvan méteres távon, valamint távolugrásban egyaránt a középmezőnyben végzett Gerencsér Hanna és Mentes Málna, míg Derényi Aliz a 600 méteres síkfutásban a 6. helyet szerezte meg.

Április 28-án az Emlékmű futással zárultak az atlétika események. A megmérettetésen Derényi Aliz magabiztosan nyerte korcsoportja versenyét, míg Csejtey Vivien a II. korcsoport mezőnyében a 4. helyen zárta a versenyt.

A résztvevőknek szívből gratulálunk!

GALÉRIA

 

You may also like...