„Szeretni, és szeretve lenni a legcsodálatosabb dolog a világon.”

A karácsony nemcsak egy ünnep, hanem egy érzés. Ezt az ünnepet az együttlét élménye, a boldogság érzése különbözteti meg a hétköznapoktól. Egymásra mosolygunk, mert együtt lehetünk.
December 19-én iskolánk aulájában gyűltek össze kicsik és nagyok, tanulók és pedagógusok, hogy együtt ünnepeljenek.


A karácsony szépségét nem az ajándékok nagyságával kell mérnünk, hanem egy olyan ajándékkal, melyből mindenki részesülhet, amit mindenki adhat, ez pedig a szeretet.
Ez a szeretet hatotta át a karácsonyi műsort, melyre 2-8. osztályos tanulók együtt készültek nagy izgalommal, szeretettel és összefogással.


A műsor téli hideget idéző verses összeállítással kezdődött, melyet „Adventi hangulat” című néptáncelőadás követett. A család és a szeretet fontosságának üzenetét közvetítette a színdarab, melyet Jókai Mór Melyiket a kilenc közül? című műve alapján vittek színpadra a tanulók. Nagy Gergő 4. osztályos tanuló zongorajátéka tovább emelte a műsor meghitt, ünnepi hangulatát. Ezt követően hangzott el költőóriásunk, Ady Endre egyik legszebb verse, a Karácsony. A műsort a gyerekek legnagyobb örömére erre az alkalomra összeállt tanári kórus meglepetésként előadott énekes produkciója zárta.

Galéria

You may also like...