Járványügyi Intézkedési Terv módosítás, 2020.09.24.

Intézkedési terv 2. számú módosítás

  1. Intézménybe beléptetés
  • A 431/2020.(IX.18.)  Korm.rendelet 4.§ előírja, hogy  2020. október 1-től az intézménybe a beléptetés hőmérsékletmérés után történhet.

Iskolánkban a kijelölt bejáratoknál kérjük a 1,5 m-es védőtávolság betartását. A torlódás elkerülése érdekében a tanulóknak az intézménybe reggel 7.45 óráig kell megérkezniük.

  1. Intézményben tartózkodás az alábbiakkal egészül ki
  • Kérjük tanulók és a pedagógus részéről az egymás közti személyes védőtávolság (1,5 méter) megtartását az iskolai tevékenységek során.
  • Az iskolába történő belépéskor, közösségi terekben a tanulók és iskolai dolgozók számára kötelező a maszkhasználat. Amennyiben a tanuló nem hoz magával maszkot, úgy az iskola általi, telefonon történő szülői kiértesítést követően a szülő a lehető legrövidebb időn belül köteles gyermeke számára ezt pótolni és az intézménybe a maszkot behozni.

 

Az Intézkedési terv 2. számú módosítása 2020. október 01-től lép életbe.

Az intézkedési terv jelen módosítással nem változtatott pontjai változatlanul érvényben maradnak.

Intézkedési terv 1. számú módosítás

  1. Intézményben tartózkodás
  • A folyosókon, aulában, közösségi terekben a tanulók és az iskola alkalmazottai részére a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező.
  • Felhívjuk a tanulók figyelmét arra, hogy kerüljék a felesleges közvetlen testkontaktust, a hagyományos üdvözlési formákat. Pl..:puszi, ölelés.
  1. A tanulói hiányzások szabályai
  • Az intézményt kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző tanulók látogathatják. Hiányzás esetén a háziorvostól kapott igazolással térhet vissza a közösségbe. Jelen rendelkezéssel a szülő általi 3 nap igazolási lehetőséget felfüggesztem.

Az EMMI 1/2020 (IX.08.) számú „az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatba tartozó szakmai tárgyú rendezvények megtiltásáról” című utasításának megfelelően a mai nappal a személyes találkozásokat igénylő iskolai szülői értekezletek, fogadó órák megtartását visszavonásig felfüggesztem.

Az intézkedési terv jelen módosítással nem változtatott pontjai változatlanul érvényben maradnak.

 

Szombathely, 2020. szeptember 23.

 

                                                               Flasch Péterné

                                                               intézményvezető

Nyílt nap – 2021. november 18.

Program: nyílt órák, iskola bemutatása, kézműves foglalkozás Kérjük az óvodásokat, hogy tornacipőt hozzanak magukkal! Gyere te is vár a Dési!

PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP

Iskolánkban 2021. október 14-én került lebonyolításra a pályaorientációs nap. Az eseményt mindenki izgatottan várta, hogy ismét érdekes élményekben legyen részünk. […]

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

Október 6-án az aradi vértanúkra emlékeztünk. Az aulában emlékfalat készítettünk a tiszteletükre, az iskolarádión keresztül emlékműsorral, testnevelés órákon pedig kegyeleti […]

You may also like...