Járványügyi Intézkedési Terv módosítás, 2020.09.24.

Intézkedési terv 2. számú módosítás

  1. Intézménybe beléptetés
  • A 431/2020.(IX.18.)  Korm.rendelet 4.§ előírja, hogy  2020. október 1-től az intézménybe a beléptetés hőmérsékletmérés után történhet.

Iskolánkban a kijelölt bejáratoknál kérjük a 1,5 m-es védőtávolság betartását. A torlódás elkerülése érdekében a tanulóknak az intézménybe reggel 7.45 óráig kell megérkezniük.

  1. Intézményben tartózkodás az alábbiakkal egészül ki
  • Kérjük tanulók és a pedagógus részéről az egymás közti személyes védőtávolság (1,5 méter) megtartását az iskolai tevékenységek során.
  • Az iskolába történő belépéskor, közösségi terekben a tanulók és iskolai dolgozók számára kötelező a maszkhasználat. Amennyiben a tanuló nem hoz magával maszkot, úgy az iskola általi, telefonon történő szülői kiértesítést követően a szülő a lehető legrövidebb időn belül köteles gyermeke számára ezt pótolni és az intézménybe a maszkot behozni.

 

Az Intézkedési terv 2. számú módosítása 2020. október 01-től lép életbe.

Az intézkedési terv jelen módosítással nem változtatott pontjai változatlanul érvényben maradnak.

Intézkedési terv 1. számú módosítás

  1. Intézményben tartózkodás
  • A folyosókon, aulában, közösségi terekben a tanulók és az iskola alkalmazottai részére a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező.
  • Felhívjuk a tanulók figyelmét arra, hogy kerüljék a felesleges közvetlen testkontaktust, a hagyományos üdvözlési formákat. Pl..:puszi, ölelés.
  1. A tanulói hiányzások szabályai
  • Az intézményt kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző tanulók látogathatják. Hiányzás esetén a háziorvostól kapott igazolással térhet vissza a közösségbe. Jelen rendelkezéssel a szülő általi 3 nap igazolási lehetőséget felfüggesztem.

Az EMMI 1/2020 (IX.08.) számú „az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatba tartozó szakmai tárgyú rendezvények megtiltásáról” című utasításának megfelelően a mai nappal a személyes találkozásokat igénylő iskolai szülői értekezletek, fogadó órák megtartását visszavonásig felfüggesztem.

Az intézkedési terv jelen módosítással nem változtatott pontjai változatlanul érvényben maradnak.

 

Szombathely, 2020. szeptember 23.

 

                                                               Flasch Péterné

                                                               intézményvezető

Atlétika sikerek

  Osztermann Gréti Hanna, iskolánk hatodik osztályos tanulója, nagyszerű eredménnyel zárta a Területi Atlétika Liga Versenyt. Az U 14-es korcsoportban […]

Petőfi nyomában

A Petőfi 200 Emlékév színes, változatos iskolai programjainak részeként ezúttal a Berzsenyi Dániel Könyvtár interaktív foglalkozásán vehettek rész tanulóink. A […]

Dési Sakk-kupa

Polgár Judit sakknagymester és olimpikon által kidolgozott Sakkpalota program elveit követve rendeztük meg május 18-án délután iskolánkban a nagy hagyományokra […]

You may also like...