Hende Ildikó

 

Hende Ildikó

1999-ben végeztem Szombathelyen a Berzsenyi Dániel Főiskolán tanító szakon. A pecöli ÁMK Általános Iskolájában kezdtem el dolgozni.

2006-ban az ELTE Tanító-és Óvóképző Főiskolai Karán fejlesztő pedagógusi oklevelet és szakvizsgát szereztem.

2015 szeptembere óta dolgozom a Dési Huber István Általános Iskolában, szeretem az iskola nyitott és barátságos légkörét.

Jelenleg a 4. a osztály osztályfőnöke vagyok. Nagy örömömre szolgált, hogy figyelemmel kísérhettem miként fejlődött személyiségük, hogyan váltak a félénk kis elsősökből talpraesett kiskamaszokká.

A 2021/2022. tanévben az első osztályosok osztálytanítójaként bízom benne, hogy közös munkával bátran fogunk megbirkózni az olvasás, írás és számolás tudományával.

Célom az iskola és a tanulás megszerettetése, a helyes tanulási szokások, nyugodt tanulási légkör kialakítása. Fő feladatomnak tartom a tanuláshoz szükséges biztos alapok megteremtését.  

Minden erőmmel arra törekszem, hogy a rám bízott gyerekek a saját tempójukban fejlődhessenek és érjék el a kitűzött célt.

Bízom benne, hogy a szülőkkel is sikerül jól együttműködő kapcsolatot kiépítenünk a gyerekek harmonikus fejlődése érdekében.

Minden tudásommal azon leszek, hogy sikerüljön egy tanulni és iskolába járni szerető egymást elfogadó igazi közösséget kialakítani.

 

Sok szeretettel várom leendő kis tanítványaimat!