„Adni öröm” – húsvéti édességgyűjtés

Iskolánkban „Adni öröm” címmel hirdettünk húsvéti édességgyűjtést a Rumi Gyermekotthon lakói számára. Április 16-án délelőtt intézményünk 4 diákja, a Diákönkormányzat képviselői közül, valamint az intézmény vezetője elszállították és átadták a Gyermekotthonba az összegyűlt húsvéti édességeket. Az ott lakó gyermekek örömmel fogadták az ajándékokat. Nagy tanulság volt számunkra, hogy mennyire jó önzetlenül adni, boldogságot, örömet szerezni.

DÖK-os tanulók véleménye az érzékenyítő programról:

Nyári Cintia 7.b:

Jó érzés volt látni, hogy a gyerekek örülnek az ajándéknak és hogy személyesen adtuk át. Nekem ez egy nagy élmény volt.

Tanulság: Ne bántsuk egymást! Gondoljuk meg, mit mondunk egymásnak, hiszen egy-egy szónak nagy súlya van!

Ongai Levente 7.a:

Ma a Rumi Gyermekotthonba vittünk ajándékot az ott lakó sérült gyermekeknek. Nagyon örültek nekünk, vendégeknek és a sok húsvéti meglepetésnek is. Jó volt látni, hogy egy kis csokinak is ennyire tudnak örülni.

Baksa Dorina 8.a:

Életre szóló élmény volt, ahogy a sérüléssel élő gyermekek tudnak örülni a csokoládénak. Azok a gyerekek, akik nem kaptak esélyt arra, hogy egészséges életet éljenek, mégis rengeteg szeretetet adnak, nagyon hálásak minden apróságért. Nekünk, egészséges embereknek kell rajtuk segíteni, mert ránk vannak utalva. Számomra különleges élmény volt.

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Köszönjük, hogy a rengeteg beküldött, felajánlott ajándékkal segítették szebbé tenni a Rumi Gyermekotthon lakóinak húsvéti ünnepét!

You may also like...