» 2019-11-07

Daily Archives: 2019-11-07

Hírek

The Darkest Night

Published by:

Új programsorozat keretében, az őszi szünet előtt került sor városi szinten a „The Darkest Night” megrendezésére, melyen iskolánk is részt vett. A részvétel igazi csapatmunka volt, mivel a háromtagú (Boros József 8.a, Janó Norbert és Kiss Ferenc 7. b osztály ) „Győztesek” csapat munkáját iskolánk diákjai is lelkesen segítették. Az előfeladatot, amely egy, a zsűrit lenyűgözni hivatott ötletes, a halloween hangulatot megidéző sütemény bemutatása volt, az iskola keretében működő főzőszakkör diákjai készítették el tanáruk vezetésével.


Az egész délutánt felölelő, kora estébe nyúló változatos, több helyszínen zajló kreatív-logikai gondolkodást igénylő feladatok teljesítésében diákjaink derekasan helytálltak. A vidám hangulatú rendezvényről emléklappal tértek haza.

Hírek

TORTA JÁRT A LEGSZEBB TERMEK TULAJDONOSAINAK

Published by:

„Szépülj velünk, zöldülj velünk!” címmel hirdettük meg őszi tanteremszépítési versenyünket. Az osztályok heteken át alakíthatták, szépíthették környezetüket. A megújult hangulatú tantermeket végül egy háromtagú zsűri járta végig, értékelésük nyomán a következő végeredmény született:

Alsó tagozat:

1. helyezett: 4. a osztály 16-os terem
2. helyezett: 1.a osztály 2-es terem
3. helyezett: 2. a osztály 4-es terem

Felső tagozat:

1. helyezett: 5. a osztály 31-es terem
2. helyezett: 5. b osztály 22-es terem
3. helyezett: 8. b osztály 38-as terem

Az első helyezett osztályok egy-egy tortát kaptak jutalmul, a második, illetve a harmadik helyezést elért osztályok pedig oklevélben részesültek.

 

 • E-napló

  E-napló
 • Étlap

  Étlap
 • Csengetési rend

  Csengetési rend
 • Dési könyvtárblog

  Dési könyvtárblog
 • Alapítványunk

  Alapítványunk
 • Archívum