» április 2019

Monthly Archives: április 2019

Hírek

A Bartók Teremben jártunk

Published by:

Az Országos Filharmónia Ifjúsági bérletének utolsó koncertjét hallgatták csütörtökön hangverseny látogató tanulóink. A Savaria Szimfónikus Zenekar mutatkozott be a gyerekeknek. Franz von Suppe Könnyűlovassági nyitánya után Thomas Kornél karmester   Benjamin Britten: Variációk és fúga egy Purcell témára című művének segítségével megmutatta a hallgatóságnak a szimfónikus zenekar egyes hangszercsoportjainak hangszínét, hangmagasságát, majd a művet összességében is hallhattuk.

Beethoven 9. szimfóniájának zárótételében a zenekar sokszínű hangzását figyelhették meg a diákok. A Karib tenger kalózai című film zenéje vidám zárása volt a koncertnek.

Hírek

Megyei kosárlabdabajnok a Dési iskola leánycsapata

Published by:

2019. április 25-én rendezték meg az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban a IV. korcsoportos kosárlabda diákolimpia megyei döntőjét. A Dési Huber István Általános Iskola leánycsapata a városi döntőt megnyerve került be első helyen. A megyei döntőben az Oladi Általános Iskola csapatával folytatott küzdelemben a désis lányok kerültek ki győztesnek, így a megyében első helyezettként, aranyéremmel zárták a 2018/2019-es tanévet!

GRATULÁLUNK A LÁNYOKNAK ÉS A FELÉKÉSZÍTŐ TANÁRNŐNEK!

A MEGYEI GYŐZTES CSAPAT TAGJAI:

Roboz Rebeka, Rákóczi Csenge, Ódor Krisztina, Orosz Petra, Imre Laura, Horváth Kornélia, Novák Lila, Horváth Tímea, Németh Hanna, Szakály Boglárka

Felkészítő pedagógus: Hollósy Krisztina

Hírek

Tavaszi papírgyűjtés

Published by:

Időpontja:

2019. május 7. (kedd) 7.00-16.30 óráig
2019. május 8. (szerda) 7.00-8.00 óráig

Helyszín: az iskola aulája

Kérjük, az összegyűjtött papírt lemérve hozzák a tanulók, és az osztálynévsorban a gyermek neve mellé szíveskedjenek beírni a mennyiséget!
Ha a mérés otthon nem megoldható, akkor használják az aulában kihelyezett mérleget!
KARTONT NE HOZZANAK A TANULÓK!!!!

 • E-napló

  E-napló
 • Étlap

  Étlap
 • Csengetési rend

  Csengetési rend
 • Dési könyvtárblog

  Dési könyvtárblog
 • Alapítványunk

  Alapítványunk
 • Archívum